Flyt ind i flot nybyggeri i Århus Ø

Flyt ind i flot nybyggeri i Århus Ø

Århus er en by med meget at byde på: Natur, byliv, kultur, historie, musik, kulinariske oplevelser, sport, og meget mere. Mulighederne er uendelige i denne blomstrende by, hvor du har mulighed for at opleve byen i sin fulde flor, hvor der hele tiden bygges nyt og tilføjes nye spændende muligheder. 

Det nye Nicolinehus ligger i hjertet af Århus Ø som et nyt, flot byggeri i hjertet af Århus havn. Her mødes bylivet og naturen i en flot helhed i dette nyopførte byggeri. Du kan læse meget mere om bygningen på hjemmesiden ejerlejligheder Århus Ø, eller du kan læse med her, hvor du får en kort introduktion. 

Nybyggeri med en masse at byde på

Det er ikke en tilfældighed at Nicolinehus er blevet placeret i havnen i Århus, da hele tankegangen bag byggeriet var at bringe mere natur til bylivet for at skabe balance i folks tilværelse. 

Lejlighederne lader med deres store vinduer naturen og det naturlige lys komme ind i lejlighederne, som fås i forskellige størrelser og med forskellige udsigter. 

Udover placeringen og det flotte lysindfald byder Nicolinehus også på flot design med planter og grønt, som vil skabe en flot oase midt i byen. 

Populære lejligheder – du skal være hurtig

Salget af lejligheder i Nicolinehus er allerede godt igang, og der er stort efterspørgsel på denne naturlige oase i Århus Ø. Når du går ind på ejerlejligheder Århus Ø vil du finde en nem og overskuelig oversigt over bygningens design, hvor du kan se ledige lejligheder og deres placering i bygningen. 

Derudover finder du også en komplet liste over alle typer lejligheder, detaljer om størresle og placering samt muligheden for at kontakte mægler for oplysninger om pris. 

Inde på hjemmesiden finder du også en lang række andre nyttige informationer såsom arkitekturen, interiør, erhvervsmulighederne, beskrivelse af området, livet i bygningen, selve projektet og en masse flotte billeder.  

Flyt til Århus og oplev byen

Tøv ikke med at flytte til Århus. Byen i sig selv er pulserende med mange skønne arrangementer, muligheder for at opleve kultur og historie, mange lækre restauranter, caféer og barer, samt et interessant sportsliv med mange udendørs aktiviteter til rådighed.

Byen er også omringet af flot natur inden for kort afstand fra byen, så du får virkelig det bedste af to verdener når du flytter til Århus. 

Nicolinehus ligger i et hipt kvarter med vand, sportsaktiviteter, caféer og indkøbsmuligheder indenfor kort afstand. Nabolaget er en god blanding af børnefamilier og unge, som skaber liv og glæde i gaderne. 

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*