Køb bæredygtige papkasser hos Systemkassen

Køb bæredygtige papkasser hos Systemkassen

Forsendelse af produkter er en essentiel del af mange virksomheders profil, og det er derfor rigtig vigtigt at have den rette indpakning når du skal sende dine produkter fra A til B, samt sikre dine kunder får den optimale oplevelse ved køb hos dig. 

Derfor er det ikke altid bare lige at finde papkasser til forsendelse, da du skal finde gode papkasser, som passer i størrelsen til dine produkter. Derudover er der større og større efterspørgsel på bæredygtige løsninger på indpakning ved forsendelser. 

Alt dette, og mere til, kan Systemkassen hjælpe dig med. Herinde finder du et bredt sortiment af indpakning til forsendelse, og et særligt godt sortiment af bæredygtige papkasser. Gå ind på deres hjemmeside papkasser og se mere, eller læs med her og bliv inspireret. 

Danmarks bedste webshop for papkasser

Systemkassen har Danmarks bedste webshop for emballage og papkasser til forsendelse. Alle er til fordelagtige priser og kan købes i bulk, så du har rigeligt til din virksomhed. 

Når du køber papkasser fra Systemkassen får du robuste og slidstærke papkasser, som er meget modstandsdygtige, og som dermed kan sikre dine produkter ved forsendelse. Du kan enten vælge at køb enkelt- eller dobbeltbølge pap, afhængigt af hvad papkassen skal bruges til. 

Systemkassen kan ogsåå prale med et stort sortiment med over 100 forskellige typer papkasser, så der altid er mange størrelser at vælge imellem. Dette sikrer også, at du med garanti kan finde en papkasse som passer til dine behov. 

Bæredygtighed er i højsædet

Når du vælger at købe papkasser fra Systemkassen , så vælger du en bæredygtig løsning, som skåner miljøet. Systemkassen anvender træfibre som basisråmateriale, og sikrer, at disse træfibre kommer fra en bæredygtig oprindelse. Derudover er der også en garanti på, at 75 procent af fiberindholdet i Systemkassens produkter er lavet af genbrugsfibre. 

Al papemballage fra Systemkassen er fremstillet af FSC-certificeret papir, hvilket betyder, at papiret er miljøgodkendt og kommer fra bæredygtigt skovbrug. 

Kundeservice i topklasse

Systemkassen har i mere end 25 år udviklelt og produceret emballage, så du er i gode hænder både kvalitetsmæssigt og kundeservice mæssigt, når du handler hos Systemkassen. Alle papkasser produceres på egne fabrikker, så kvaliteten sikres. 

Når du bestiller varer fra Systemkassen inden kl. 12 vil du allerede modtage dine nyindkøbte varer dagen efter. Du kan derfor hurtigt forvente at modtage dine papkasser, så du ikke skal indregne for lang ventetid. 

Du kan altid kontakte Systemkassen, enten på deres live chat på hjemmesiden papkasser eller ved at ringe dem op. Her kan du tage en uforpligtende snak om dine muligheder, du kan stille spørgsmål eller du kan få kyndig vejledning fra en af deres kompetente medarbejdere. 

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*