FAQ om Ecit og server hosting

FAQ om Ecit og server hosting

Hvad er IT-hosting?

IT-hosting er en sikker løsning for dit firma, hvor du outsourcer IT-sikkerheden til en partner som er specialiseret i IT og sikkerhed. Dermed kan du fokusere på andre aktiviteter, velvidende at din IT er i sikkerhed, og at der står en ekspert klar til at hjælpe dig ved behov. 

Hvad er Ecit?

Ecit er et firma med mange års erfaring inden for IT-hosting og IT sikkerhed. Som en partner finder Ecit IT-hosting løsninger som passer til din forretnings behov. Du kan blandt andet enten vælge om du vil flytte din data til en online database, så du altid har din data liggende, eller om du foretrækker at have din data fysisk hos dig. 

Uanset hvad du foretrækker, så er det grundlæggende for Ecit at sikekrheden altid er i top, så din IT-hosting og infrastruktur er nem, ligetil og sikker. 

Hvorfor vælge Ecit?

Udover at få tilpasset dit firmas specifikke behov, så tilbyder Ecit også en god fast pris udelukkende baseret på dit firmas forbrug. For at sikre sikkerhed i topklasse byder Ecit på en løsning med syv sikkerhedslag, som blot forstærker din tryghed.

For det fjerde så har Ecit fokus på bæredygtige serverløsninger, så du ikke blot får en topsikker IT partner, men også en grøn IT partner. Og for det femte så har Ecit eget datacenter, så der er ingen mellemled i servicen – Ecit er din direkte partner for din data. 

Hvilke løsninger kan Ecit byde på?

Ecit byder på forskellige pakkeløsninger, alt efter hvad din forretnings behov er:

Basic pakken indeholder en dedikeret server og en backup. Her får du adgang til en server via firewall og trafik til datacenteret. Du får egen lagerkapacitet og serverhardware der kører døgnet rundt. 

Operations pakken byder, udover førnævnte, også på driftsservice. Det vil sige jeres software på jeres server overvåges og vedligeholdes konstant, med kontrol over opdateringer. 

Complete pakken byder, udover førnævnte, også på fri support og rådgivning. Det vil sige i altid har adgang til support og rådgivning fra Ecits konsulenter, som kan svare på spørgsmål angående vedligeholdelse, ændringer og tilføjelser. 

Hvad gør jeg så nu?

Inde på hjemmesiden Server hosting kan du læse mere om Ecit og hvad de kan tilbyde din forretning. Her kan du også kontakte Ecit til en uforpligtende samtale om din forretnings muligheder, så du kan danne dig et overblik over dine muligheder. Ecit er en partner, så derfor kan du brainstorme din forretningsmuligheder og få konstruktiv, proffessionel sparring tilbage. 

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*