Tjek lidt ekstra her i juletiden med disse to metoder

Tjek lidt ekstra her i juletiden med disse to metoder

Hvis der er én sæson der skulle være dyrere end gennemsnittet, så skulle det være december. Måneden med både juleaften og nytår slår sig ud i mange danskers økonomi som den dyreste måned på hele året – og det glemmer mange desværre at planlægge mod, hvilket betyder at Januar starter på vand og brød, hvilket ikke er den mest spændende start på året.

Hvis du, ligesom mig, falder i kategorien af mennesker der ikke er specielt gode til at huske at spare op til helligdagene, så er denne artikel som skabt for dig. I denne artikel går jeg nemlig i dybden med et par gode måder som du kan spare lidt ekstra penge op, her i disse trange måneder. 

Har du overvejet gambling?

Selvom det måske ikke lyder som det mest etiske råd, så er der mange penge at hente ved det, hvis du selvfølgelig spiller sikkert- og med forhåndsregler. Sikker gambling er en god måde at lave en god sidegesjeft på, specielt her i juletiden hvor der er mange ting du kan både spille- og oddse på. 

Live roulette, poker- og oddsing er nogle af de bedste metoder du kan tage i brug, hvis du gerne vil tjene den ekstra skilling. 

Du bør dog være opmærksom på om du udvikler en smule ludomani, for hvis du er tilbøjelig til spilleafhængighed, så bør du virkelig tage store forbehold. 

Har du overvejet at sælge ud af gamle sager?

Hvis du er en af de mennesker der ikke er specielt god til at smide ting ud, så er julen din gyldne chance for at spare kongens mønt op, ved at sælge ud af dine gamle sager. Ved at dykke ned i depotet og lige tage et kritisk kig på inventaret, er der muligvis mange gode ting at afsætte ved pantsætteren. 

En pantsætter er en person der tjener sine penge på at vælge andre folks gamle sager til en smule mere end han købte dem af dig for – og det kan være rigtig god forretning for både ham og dig. 

Du bør dog, som tommelfingerregel, aldrig nogensinde sætte noget til salg der har en affektionsværdi for dig, det er nemlig ikke sikkert at du får dem igen. Hvis pantsætteren får en bedre pris på den ting du har lagt ved ham, er han i sin fulde ret til at sælge den videre – og hvis ikke det er noget du kan klare, så bør du ikke sælge den ting. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*