Find den perfekte el-installatør i Silkeborg

Find den perfekte el-installatør i Silkeborg

Indholdsfortegnelse

Tikma A/S

Tikma A/S er et autoriseret firma, der allerede tilbage i 1992 så dagens lys for første gang. Siden dengang har virksomheden fået et godt tag i både de midtjyske virksomheder, instutitioner, landbrug og private. I dag råder Tikma A/S tilmed over en medarbejderstab med mange års faglig ekspertise, som tilmed løbende bliver opdateret med alverdens kurser og efteruddannelser, for at sørge for at holde sig relevante og up to date.

Tikma A/S har hele tiden opmærksomheden rette mod nye opgaver der dukker op. I den forbindelse er det altså altafgørende for virksomheden, at de følger med i udviklingen hos kunderne og sørger for at samarbejde ud fra deres forretningskoncepter. På længere sigt er det det der giver det bedste resultat.

Tikma A/S er en virksomhed der hellere end gerne vil give gode råd og vejledning indenfor diverse af deres ekspertise områder. Der er tale om områder der konstant er i udvikling og derfor finder de det essentielt, at kunne guide og vejlede deres kunder i den rigtige retning. De mener at service har en særlig stor betydning og derfor kører de med døgnvagt. På denne måde bliver der sørget for, at deres kunder kan blive serviceret 24 timer i døgnet.

El-installatør

Tikma A/S er og blive de førende indenfor Silkeborg og omegn når det kommer til el-installationer og andre former for el-,sikrings – og netværksarbejde.

Det er her at den perfekte El-installatør Silkeborg kommer ind i billedet. Du kan som kunde være garanteret, at du får en ekspert på lige netop det område, du går og har brug for hjælp til. Du vil tilmed hurtigt opdage, at Tikma A/S har et stort fokus på energivenlige løsninger og tilbyder i den forbindelse professionel energivejledning i forbindelse med udførelse af projekter. Der bliver sørget for alle former for installationer, både i forbindelse med renovering og nybyggeri.

Uanset hvad du står og mangler, så kan du regne med at få det perfekte tilbud hos Tikma A/S. Du kommer til at være i kontakt med en virksomhed der sætter dig og dine behov forrest og du vil opleve en service ud over det sædvanlige.

Ved at følge det ovenstående link vil du blive ført videre ind på deres hjemmeside, hvor du vil kunne læse mere specifikt om alle de forskellige områder de kan være til hjælp og du vil samtidig kunne læse mere om deres mærkesager.

Etiket: , , ,

4 Comments on “Find den perfekte el-installatør i Silkeborg

  1. Heey Jeg sad og læste omkring det her på en anden side, men fik lige det sidste med her! ;-P
    Maja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*