Sådan printer du fra din mobil

Sådan printer du fra din mobil

Udskrivning fra en printer via din mobil er mulig fra langt de fleste smartphones. Dette gælder både hvis der er tale om udprint af billeder eller dokumenter eller hvad end ud ønsker at printe ud.

Mobiltelefonen kan være en god måde at udprinte på via trådløs forbindelse frem for at skulle benytte en computer og diverse kabler. Derved bliver processen hurtig tilgængelig og nem at benytte sig af, så snart du har forbundet printer og din mobiltelefon – både for Apple og Android mobiltelefoner

Det kræver dog at din mobil og printeren er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk. Og så kræver det selvfølgelig også nogle blækpatroner, som f.eks. kunne være Brother printerpatroner. Derefter kræver det blot nogle få trin for at få dit udprintet materiale.

Sådan udskriver du fra en Apple mobiltelefon

Med en Apple iPhone mobiltelefon kan du udskrive via AirPrint, som er indbygget på Apple mobiltelefoner. Det kræver dog at din printer understøtter AirPrint, men på nettet er det let  at finde en liste over de printere, som understøtter AirPrint.

Åbn først det dokument eller billede, som du vil udskrive. Tryk på ikonet del, som er repræsenteret med et kvadrat med en pil oveni, der peger opad. Herefter skulle du så se ordet “Udskriv” eller et udskrivningsikon.   Tryk på Vælg printer, og vælg den printer, som du skal udskrive dit dokument eller billede fra. Tryk til sidst på Udskriv i øverste højre hjørne af skærmen. Herefter burde dit billede eller dokument blive udprintet via printeren. 

Sådan udskriver du fra en Android mobiltelefon

Åbn først den fil på din Android mobiltelefon, som du vil have udskrevet. Tryk derefter på menuknappen, som ligner tre stablede prikker. Tryk på Udskriv. Tryk på rullemenuen, som er placeret tæt på toppen af ​​din skærm på telefonen, og vælg herefter den printer, som du ønsker at udskrive fra. Tryk til sidst på udskrivningsknappen for at udprinte din valgte fil. 

Sådan udskriver du via e-mail

Hvis det af en eller anden grund ikke virker via din mobiltelefon at udskrive til din printer, kan du e-maile et dokument eller foto til dig selv og bruge en computer andre steder.  Du skal blot gå til den ønskede fil og klik på ikonet del. Herefter skal der indtastes nogle få oplysninger, hvorefter du burde kunne udskrive dit billede eller dokument denne vej igennem din printer. Dog anbefaler vi at benytte en af overstående alternativer, hvis det er muligt.

 

2 Comments on “Sådan printer du fra din mobil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*