Hvorfor bør du flytte til Benalmadena?

Hvorfor bør du flytte til Benalmadena?

Benalmadena er en af ​​Costa del Sols mest populære feriebyer med god grund. Den leverer alt hvad du kan forvente fra denne del af Spanien – godt vejr hele året, adgang til en kystlinje fyldt med fantastiske strande og en marina, der kan konkurrerer med Marbellas glamour længere mod vest.

Besøg den arabiske inspirerede Puerto Marina, hvor du kan vandre blandt de smukke lystbåde, tage en tur ud til havet og få et glimt af delfiner eller bare stoppe og nyde de mange restauranter, barer og butikker. Fortsæt langs Paseo Maritimo-promenaden, der strækker sig over udvej helt til Torremolinos.

Væk fra kysten har Benalmadena meget til at holde dig beskæftiget, herunder en forlystelsespark, akvarier og et af Spaniens mest besøgte kasinoer. Og hvis du vil komme væk fra det hele, tilbyder dette varierede feriested en fantastisk helligdom: tag svævebanen til toppen af ​​det 769 meter høje Calamorro-bjerg, mediter i den monumentale buddhistiske stupa eller slentre rundt om søen ved Paloma Park sammen med kaniner, påfugle, der strejfer frit. 

Hvordan er det at bo i Benalmadena?

Det officielle antal indbyggere i Benalmadena er 67.000, og omkring en fjerdedel af de mennesker, du møder her, vil være udlændinge, hvoraf en tredjedel er britiske. 

Du finder to offentlige klinikker og et hospital i byen – eller mere præcist i Arroyo de la Miel, det stort set beboelsesområde straks mod vest. Det er dog ikke noget problem at komme rundt omkring Benalmadena. Du er kun tyve minutters kørsel fra centrum af Malaga og dens lufthavn. Offentlig transport er også yderst praktisk, med en regelmæssig busforbindelse og en bybane, der kører gennem byen og forbinder til Malaga og Fuengirola.

Med Malaga så tæt ved hånden finder du en bredere vifte af muligheder for at finde arbejde, især hvis du er spansktalende. Det meste af arbejdet i Benalmadena findes dog centreret omkring byggeri, ejendom og turisme. Benalmadena er nemlig en by, der elsker at shoppe, og der findes en masse at bruge sine penge på, uanset dit budget eller din smag. De fleste af de små butikker ligger på hovedgaden i Benalmadena centrum og omkring marinaen. Du finder også et lille indkøbscenter og et travlt gademarked på parkeringspladsen i Tivoli World hvor der hver fredag sælges tøj, smykker, sko, legetøj og mad.

Benalmadena er desuden kendt for både sin store, men også den mindre udvikling; Du finder overkommelige lejligheder i større højhuse, men også dyrere penthouses med udsigt over marinaen. Du kan læse mere om at købe bolig og flytte til Benalmadena her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*