Gode råd til førstegangsflytningen

Gode råd til førstegangsflytningen

Indholdsfortegnelse

Hvis du står i den heldige- eller uheldige situation at skulle flytte ud af det første sted du nogensinde har boet, så står du garanteret med et hav af spørgsmål til hvordan man helt præcist bør overlade sådan en lejlighed til udflytningsdamen- eller manden – og det forstår jeg godt. 

Alle mennesker man hører fra har forskellige erfaringer med udflytning og derfor er det ikke rigtigt til at danne sig en klar- og sikker tjekliste over hvordan man bedst bæret sig ad, der er dog et par retningslinjer som du med garanti ikke går helt galt i byen med – du finder dem herunder.

Flytningen 

For at strømligne selve flytningen er det en virkelig god idé at gå i gang med at pakke dine ting sammen så tidligt som du overhovedet føler at du kan tillade det – det er i høj grad med til at gøre det endnu mere overskueligt for dig, når tiden engang nærmer sig. 

Ved at have dine ting pakket sammen i god tid, så gør du også plads til at få smidt ting der ikke skal med ud og så småt starte med rengøringen, der virkelig også kan være af omfattende karakter. 

Mange mennesker vælger at outsource flytningen til nogle store professionelle flyttemænd, dette er en god idé for mange da det giver dem ekstra tid på hænderne til at gøre rent og falde på plads i den nye lejlighed – du kan spar op til 70% på din flytning her

Rengøringen

Selvom det er noget nogen mennesker ikke tror er super vigtigt, så har det enormt meget at gøre med hvor mange penge du egentligt får tilbage efter udflytningssynet, det er nemlig ikke helt billigt at få nogle professionelle rengøringsfolk ud og fikse det. 

Når du skal i gang med at gøre rent så skal du huske alle de steder du ikke normaltvis gør rent – eksempelvis bag dit køleskab, som med garanti er en af de steder som de tjekker, firmaerne der udlejer er jo også interesseret i at finde noget de kan bonge dig for. 

Udover køleskabet kan det være en god idé at rengøre og pudse alle de vinduer du nu engang har, da der oftest skal en vinduespudser ud og vaske vinduerne, noget der er dyrt og som du kan være sikker på også kommer med et opstartsgebyr.

Det sidste og måske bedste råd du får med på vejen her er egentligt bare at være grundig.

7 Comments on “Gode råd til førstegangsflytningen

 1. Oaksdale.dk – Hejsa, Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog
  Fortsat god dag. Emma

 2. Konge artikel Oaksdale.dk
  Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder 😉 Venlig hilsen. Villum

 3. Heja – Oaksdale.dk
  Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her 🙂
  Venligste hilsner, Otto G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*