Du fortjener at være glad – sådan gør du

Du fortjener at være glad – sådan gør du

Mange af os vil på et eller andet tidspunkt i livet opleve, at vi har et problem eller en udfordring, som fylder meget i vores almindelige liv og hverdag. En udfordring, som du ikke rigtig formår at få løst op for og komme i bund med. 

Det kan være, du ikke rigtig føler dig glad, altså sådan ægte og dybfølt glad.

Eller måske trænger du til at finde ind til ro og fred – og væk fra en hektisk og stresset hverdag, hvor størstedelen af tiden går med aktiviteter, der i bund og grund ikke er meningsfyldte for dig.

Det kan være, du ikke hviler i dig selv og faktisk ikke tør stå i dit eget lys. Måske skruer du ned for sider af dig selv, som du er bange for at andre ikke kan acceptere, og skruer op for andre sider, som egentlig ikke er dig. Fordi du ikke rigtig tør være dig selv, men prøver at være en version af dig selv, som du tror, andre bedre kan lide.

Måske mangler du mere nærvær i dit liv og skal have et skub hen imod at prioritere tid og nærvær med de personer og aktiviteter, der giver dig glæde i din hverdag.

Måske har du brug for at opstille nogle konkrete mål for din selvudvikling.

Find den rigtige inspiration

I sådanne situationer kan det være til stor nytte at få inspiration udefra. Det kan være, du finder en inspirerende coach på instagram og følger denne persons posts og live-opdateringer. Der er masser af inspirerende coaches og inspiratorer på internettet – eksempelvis inspirerer danskere såsom Maj My, Avalon Khan og Carla Mickelborg dagligt et stort antalt følgere til at tage skridtene mod et mere glædefyldt og meningsfyldt liv via deres profiler på instagram.

Det kan også være, du vil have glæde af at læse nogle selvhjælpsbøger, som kan hjælpe dig til personlig selvindsigt og udvikling på de områder, hvor det er relevant.

Og endelig er det altså en mulighed er altså at gå i terapi. Se for eksempel dette link til Terapi i østjylland.

Hos en terapeut kan du få talt om ting, du savner. I sidste ende kan en god terapeut hjælpe dig til at få en større forståelse og indsigt i, hvem du egentlig er som person og hvilke værdier og ønsker for dit liv, du besidder helt idnerst inde.

Gennem terapien kan du altså tage skridtene til at blive den udgave af dig selv, du ønsker at være, og du kan begynde at arbejde mod at skabe det liv, der virkelig giver dig en følelse af meningsfuldhed og tilfredsstillelse.

6 Comments on “Du fortjener at være glad – sådan gør du

  1. Hejsa, Oaksdale.dk Jeg siger mange tak for en dejlig omgang læsning De kærligste hilsner. Malthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*