Skab et fedt look i hjemmet med epoxy maling

Skab et fedt look i hjemmet med epoxy maling

Skal dine gulve shines op, så overvej hvilken type maling, du bør bruge. Det er nemlig langt fra ligegyldigt, hvilken maling, du vælger. Når der er tale om gulvmaling, er det vigtigt, det skal være modstandsdygtig, da der naturligvis kommer meget slid på gulv, især i køkkenet og omkring borde, hvor man går meget. Når du bruger vandbaseret epoxy kan det modstå slid i flere år, uden overfladen bliver skadet. Du kan bruge det på fugefrie gulve, altså gulve, der ikke har store eller dybe mellemrum eller riller. Du kan ligeledes bruge epoxy på vægge, hvor mange vælger at bruge det på badeværelser, da det også skal være slidstærkt og godt mod fugt og vand. 

Før i tiden blev epoxy maling primært brugt i industrien, da det her var meget vigtigt, at gulvede var slidskærne og kunne modstå en masse daglig slid fra både maskiner og mennesker. Malingen er senerehen blevet meget populær i det private, da man nemt kan skabe flotte, harmoniske gulve med epoxy maling. Det findes i flere forskellige nuancer, så du kan vælge én, der passer ind til din stil. Skal det være neutralt, med et mere blankt og shiny look, eller ønsker du en helt moderne grå til dit hjem – det er helt op til dig, mulighederne er mange. 

Der er flere fordele ved at vælge epoxy til dit gulv derhjemme, her er nogle af dem: 

– Der er høj slidstyrke, så du skal ikke tænke over, om der kommer ridser 

– Det er nemt at rengøre, hvilket er essentielt, hvis man især bruger det i køkkenet 

– Det er simpelt at vedligeholde 

– Det er enormt modstandsdygtig overfor slid og pletter 

– Det kan bruges flere forskellige steder i hjemmet 

– Det skabet et moderne og stilrent udtryk 

 

Du kan bruge det til:

– Garagegulv 

– Værkstedsgulv 

– Stue- og køkkengulv 

– Badeværelsesgulv 

 

Uanfægtet hvor i hjemmet, du vælger epoxy, får du et silrent udtryk, der holder mange år. Samtidig med det, er det nemt at have med at gøre med sine smukke og blanke overfalder. Det er nemt at holde rent, grundet de lige og jævne overflader. Det kan desuden skabe en masse personlige udtryk i dit hjem, og der ofte skal ikke mere til end en klat maling. Især i et moderne, minimalistisk hjem, er epoxy blevet særdeles populært, hvor det skaber et lækkert, harmonisk udtryk, samtidig med det kan være med til at give et råt og fedt look til dit hjem. Et hjem med malede epoxy gulve er super stilrent, moderne og personlig – og en smule anderledes. 

 

 

5 Comments on “Skab et fedt look i hjemmet med epoxy maling

  1. Heey – Oaksdale.dk Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder 😉 Venlig hilsen, Valdemar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*