Har du også brug for din egen private massør?

Har du også brug for din egen private massør?

Efter en lang dag på jobbet i en hård kontorstol, længes min nakke og lænd efter en lækker dybdegående massage. Jeg lavede en hurtig søgning på internettet, og fandt ud af at 30 minutters massage hurtig kostede 400 kr. pr. gang. Det er en luksus jeg ikke har råd til. 
Men efter at have søgt lidt videre på internettet, faldt jeg over en massagepude fra www.dingadget.dk/massagepude til samme pris, som 30 minutters massage hos en massør. 

For godt til at være sandt?

Selvfølgelig er det for godt til at være sandt. Eller er det? Det blev jeg selvfølgelig nødt til at teste. Jeg prøvede at bestille den hjem, og modtog pakken indenfor de lovede leveringsdage. Massagepuden er faktisk i et lækkert design, og behagelig at have mod huden. Det var med en lille frygt, da jeg satte massagepuden til strøm, jeg forestillede mig at kuglerne ville være meget voldsomme mod min nakke. Men det var overraskende behageligt. Den går straks i gang med at massere mine ømme nakkemuskler. Massagepuden masserer ved at nogle ergonomiske kugler roterer og kommer i dybden på en meget effektiv måde. Nu skrev jeg godt nok at det var behageligt, men der er flere forskellige trin den kan indstilles på. På det højeste trin er massagepuden virkelig effektiv, den får fat i de ømme muskler, og trykker lige hvor den skal trykke. Men som hos en massør, så er det faktisk ikke det mest behagelige, når der bliver trykket på de ømme muskler. Mens massagepuden er godt i gang med mine ømme nakkemuskler, læser jeg brugermanualen, og finder ud af, at den også har en indstilling til infrarød varme. Alle de forskellige muligheder kan indstilles på venstre side af puden, det er let at komme til, mens man bruger den. Jeg sætter massagepuden på min lænd med varmen til, og får en lækker wellness oplevelse. Det havde jeg ikke regnet med. 

Er den så dét værd?

Svaret er kort; JA! For 395 kr. har jeg fået en massagepude der opfylder alle mine behov. Den kan både massere nakke, lænd og lår. En tur hos massøren koster også omkring de 400 kr. men kun for 30 minutter. Massagepuden giver dig massage i meget længere tid end 30 minutter. Jeg har en travl hverdag, så for mig er det også en klar fordel med massage i hjemmet. Der følger ovenikøbet et stik med til bilen, så du også kan nyde din massage eller varmebehandling på farten. 
Hvis du også føler for at forkæle din krop med lidt luksus, så vil jeg klart anbefale massagepuden fra www.dingadget.dk/massagepuden 

5 Comments on “Har du også brug for din egen private massør?

  1. Oaksdale.dk Kære, Jeg undrer mig lidt over titlen ‘Har du også brug for din egen private massør?’, men ellers god læsning!
    De bedste hilsner, Liam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*